Outfit

Outfit

Grått. Blågrått & ”Tennisskor”.

Oavsett om man besöker ett golfvaruhus eller shopen på en golfklubb så är det ett ett hav med en syn av depression. Inte en färgklick så längt ögat når, såvida man inte är tjej eller har små storlikar för då kan det finnans någonting som sticker ut ifrån den grå massan.

Funktionsplagg, vindställ, regnställ allt i svart eller blått. Tröjor i blandade material som v-ringat eller med rund hals om man har tur. Vad dagen tröjor innehåller för material säger väl allt 40% Polyester & 20% Wool & 20% Aryrlic & 20% Nylon.

Golfskor som man lätt kunde tro var för badminton, padel eller innebandy, why?

Själva golfutrustningen har utvecklats och tagit stormsteg framåt.
Klubbor, skaft och bollartar ett steg framåt vart annat år, men varför tar det stopp där?
Golfutrustningen har utvecklats men golfarna går i sina mörka kläder och kepsar där varmärken gör copy paste på varandra.

Funktionströjor som luktar gammal svett hur mycket dom än tvättas. Kan ju vara ett bra sätt att få sin motspelare ur balans, men hur kul är det att gå omkring och lukta svett trots dusch och after shave?

Vart har färgerna, mönstren, djärvheten tagit vägen någonstans? Man vill ju inte gärna säga att det var bättre förr, men när det gäller utbudet i sk golfaffärer så har det ju bara blivit sämre och sämre. Shopen är feg, vågar inte utmana sina kunder/medlemmar vilket jag personligen tycker är väldigt trist.

Ull, lammull, kashmir, cardigans, slipovers & kepsar. Bomull, skjortor, pikétröjor & byxor, here we come.


Dra i reglaget till höger / vänster.


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.